10 grunde til at bruge BoligBoosteren

Der er mange grunde til at samarbejde med BoligBoosteren. Derfor har vi samlet 10 af dem i dette blogindlæg.

Din lejlighed eller dit hus bliver solgt hurtigere
Som boligsælger ser man helst at ens lejlighed eller hus bliver solgt hurtigst muligt. Både af økonomiske årsager, men også blot for at komme videre.

Du har bedre mulighed for at opnå den højest mulige pris
Vi har erfaret at vi ofte sælger boligen til en betydeligt højere pris end hvad ejendomsmæglerne vil (deres interesse er det hurtigste salg uanset så de kan få deres salær. Vores interesse er at du sælger hurtigst og til den højeste pris.

Du skal ikke lave noget af arbejdet
Du behøver hverken at vide noget om markedsføring eller at udføre noget selv. Vi tager os af det hele.

Markedsføringen er 100% skræddersyet til lige netop din bolig
Markedsføringspakker er et absolut no-go pga. deres ineffektivitet. Der er ikke én løsning der passer til alle. Derfor skræddersyer vi vores markedsføringstiltag 100% efter din bolig.

Du betaler kun for det du får, ingen skjulte gebyrer eller værdiløse pakkeløsninger
Vi tager kun den pris vi aftaler med dig efter at have rådgivet om behovet. Der er ingen skjulte gebyrer eller salærer efterfølgende. Der er heller ingen binding (hvis du efter noget tid ikke ønsker at fortsætte, så stopper vi blot samarbejdet uden problemer).

BoligBoosterens markedsføring er langt mere omfattende og gennemtænkt end ejendomsmæglernes
Da vi ikke har faste pakker, giver det os mulighed for at benytte alle de muligheder der er til rådighed, hvad enten det er Instagram, YouTube-annoncer, display-annoncering, Facebook-sider og annoncering, designe en hjemmeside om boligen eller hvad der nu er behov for.

Du undgår spildte kræfter og penge
Vi ved hvad der skal til for at du får maksimal effekt for dit budget. Hos os oplever du ikke at dine annoncer vises til folk der bor i den anden ende af landet (som disse eksempler).

Du kan sagtens beholde din ejendomsmægler samtidigt
Et samarbejdet med os er uafhængigt af dit samarbejde med din ejendomsmægler. Du kan sagtens beholde din mægler, mens vi blot booster salget. Du kan dog overveje at forhandle et nedslag i salæret når det viser sig at det i sidste ende ikke er mægleren der skaffer køberen.

Markedsføringen er målrettet lige netop de personer der kunne være interesseret (i stedet for alle)
Mange ejendomsmæglere annoncerer blot din bolig overfor alle. Oftest er det alle der har set din boligannonce (også de der ikke nødvendigvis er interesserede) eller endnu værre, blot annoncerer helt tilfældet i hele landet, hvilket er penge ud ad vinduet. Det sker ikke med os. Vi fokuserer kun der hvor der er høj effekt.

Du får et samarbejde med markedsføringseksperter som du kan stole på
Vi går meget op i et godt samarbejde. Vi er til for at du får solgt din bolig hurtigst og til den højeste pris.