Træt af at din bolig ikke er solgt endnu? Vi kan hjælpe!

Skræddersyet markedsføring af din bolig sikrer at den sælges hurtigt og til den højeste pris. Læs nedenfor hvordan det adskiller sig fra din ejendomsmæglers markedsføring.

 

Derfor virker skræddersyet markedsføring bedre

Som med al markedsføring findes der både gode og dårlige metoder. Indenfor salg af lejligheder og huse er ejendomsmæglerne desværre stadig mest optagede af deres egne interesser fremfor at benytte de tiltag der sælger deres kunders boliger hurtigst og til den bedste pris. Det betyder at de sælger markedsføringspakker der blot grupperer den enkelte bolig sammen med alle deres andre boliger – ofte kommunikeret som noget avanceret pga. brug af remarketing (visning af annoncer til tidligere besøgende på ejendomsmæglerens hjemmeside). De gør dette, da det er nemmest i stor skala, er mere omkostningseffektivt for ejendomsmægleren og mindre tidskrævende. Sandheden er dog, at det ikke er den mest effektive metode hvis boligen rent faktisk skal sælges.

Sådan markedsfører vi din bolig

Hos Boligboosteren skræddersyer vi markedsføringen fra bolig til bolig afhængigt af hvem der er den mest relevante målgrupper (den rette køber). En 2-værelses lejlighed skal eksempelvis ikke markedsføres overfor en børnefamilie, da pladsen vil være for lille og succesraten derfor dårlig. En bolig i Jylland skal ikke markedsføres overfor en Københavner-familie. I begge tilfælde er det penge ud af vinduet. Vi benytter derfor lige netop dét mix af markedsføringskanaler og høj grad af målretning der skal til for at sælge boligen hurtigst og til den rette køber og pris – oftest med det resultat at salgsprisen overstiger det ejendomsmæglerne påstår kan lade sig gøre. De markedsføringskanaler vi benytter er bl.a. Facebook-annoncering, Display-annoncering, YouTube-annoncering, Facebook-sider, Instagram-sider og annoncering, Google Adwords og meget mere.

Sælger du selv din bolig?

Har man selv mod på at stå for salget af sin lejlighed eller sit hus findes der flere online portaler til formålet, hvor man kan spare på mæglersalæret. Dog er det vigtigt at forstå, at disse sider ikke gør noget for at markedsføre din bolig. Det er en annonce og intet andet. Markedsføringsarbejdet står du også selv for. En af vores referencer fra København brugte en sådan portal og oplevede at portalen kun stod for 3% af besøgene på boligannoncen. Dvs. tæt på ingen effekt overhovedet. Derfor var samarbejdet med Boligboosteren et perfekt match, da vi med den skræddersyede markedsføring fik solgt ejerlejligheden på kort tid og til en pris der lå 200.000 kr. over hvad ejendomsmæglerne ville have udbudt den til.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker BooligBoosteren?

Vi laver skræddersyede markedsføringsløsninger til hver enkelt bolig. Det gør vi fordi vi ved at det virker bedst. De pakker du kan købe hos ejendomsmæglere har lav effekt fordi de hverken udnytter de muligheder der er og som regel kun har til formål at vise din bolig til folk der allerede har set boligannoncen. Vores markedsføring rammer alle der kan være relevante for din bolig, også de der endnu ikke har fået øjnene op for den.

Hvad koster det?

Prisen afhænger af opgaven. Det skyldes både at det varierer hvor meget arbejde vi skal lægge i opgaven og hvor stort et budget til annoncer der skal til. Hvis du skriver til os kan vi give dig et tilbud – og har du et bestemt budget må du gerne nævne dette også. Så kan vi tage det med i vores rådgivning og planlægning.

Hvor hurtigt kan I sælge min bolig?

Det afhænger af mange faktorer. Både hvad det er for en slags bolig, beliggenheden, efterspørgslen, sæson og meget mere. En lejlighed i København er naturligvis lettere at få solgt end et hus på Lolland, fordi der er mere efterspørgsel. Hvis du skriver til os kan vi give et mere præcist svar.

Kan jeg bruge BoligBoosteren selvom jeg har en ejendomsmægler?

Ja. Et samarbejde med os er helt uafhængigt af dit samarbejde med ejendomsmægleren. Det eneste vi gør er, at booste markedsføringen af din lejlighed eller dit hus. Det vil stadig være ejendomsmægleren der skal fremvise og i sidste ende sælge boligen.

Hvad er jeres succesrate?

100% af de boliger vi har haft markedsført er blevet solgt. De er desuden blevet solgt 50-65% hurtigere end gennemsnittet for de områder. Du kan læse mere på vores side med succeshistorier.

Er I ejendomsmæglere?

Nej, vi er markedsføringseksperter med fokus på boligsalg.

Ønsker du at høre mere?

Lad os tage en dialog om hvad vi kan gøre for dig

 

Kontakt os