Har du en eller flere boliger i dit kartotek du har særligt svært ved at sælge?

Lad os booste salget med skræddersyet markedsføring af disse boliger i dit navn, der virker bedre end de midler du selv har til rådighed. Altsammen inden du mister kunderne!

 

 

Brug skræddersyet markedsføring til de boliger der ikke sælger sig selv

Ikke alle boliger er ens. Ikke alle sælges lige let. Det faktum betyder at nogle boliger kræver mere kærlighed i markedsføringen end de standardpakker du som ejendomsmægler har til rådighed normalvis. Det er her BoligBoosteren kommer til undsætning og hjælper dig med at sælge boligen inden kunden skifter til en anden ejendomsmægler.

Sådan fungerer et samarbejde med os

Et samarbejde med BoligBoosteren betyder 100% skræddersyet markedsføringen der er tilpasset den enkelte bolig. Vi analyserer os frem til de rette markedsføringskanaler- og tiltag der skal til for at sælge boligen hurtigst og til den bedste pris – præcis ligesom dine kunder altid forventer at du gør. Nogle boliger sælger ikke sig selv, blot ved at der eksisterer en online annonce som samtlige bolig-interesserede linkes ind til. Det er derfor BoligBoosteren eksisterer. Nogle af de markedsføringskanaler vi benytter er Display-annoncering, Facebook-annoncering, YouTube-annoncering, Google Adwords og meget mere. Er der enkelte kanaler og tiltag du som boligens mægler ikke ønsker tages i brug, tager vi naturligvis højde for det.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker BooligBoosteren?

Vi skræddersyer markedsføringsløsninger til hver enkelt bolig, både for privatpersoner og ejendomsmæglere. Det gør vi fordi vi ved at det virker bedst. Som ejendomsmægler er det nogle gange tilstrækkeligt med de midler du har til gode, såsom at oprette selve boligannoncen, få den på Boligsiden og køre remarketing-annoncer som vises til de besøgende der allerede har set annoncen. Men andre gange skal der mere til. Vores markedsføring rammer alle der kan være relevante for din bolig, også de der endnu ikke har fået øjnene op for den. Når vi samarbejder med ejendomsmæglere gøres det hele i mæglerens navn (medmindre andet ønskes), så det udadtil fortsat ligner mæglerens arbejde og fortjeneste.

Hvad koster det?

Ligesom vi skræddersyer vores markedsføring, skræddersyer vi også prissætningen. Det skyldes både, at det varierer hvor meget arbejde vi skal lægge i opgaven og hvor stort et annonce-budget der skal til. Hvis du skriver til os kan vi give dig et konkret tilbud. Vores tilgang er at minimere det nødvendige annonce-budget, så der ikke skal bruges mere end højest nødvendigt. Det er desuden altid noget vi aftaler indbyrdes, ligesom betalingen også sker før annonceringen startes.

Hvor hurtigt kan I sælge boliger?

Der er flere faktorer der afgør hvor hurtigt vores markedsføring kan sælge en bolig. Effekten kommer dog hurtigt, da vi monitorerer og tilpasser alle tiltag løbende, for maksimal effekt. Hvis du skriver til os kan vi give et mere præcist svar.

Hvad er jeres succesrate?

Vi har fået solgt 100% af de boliger vi har markedsført. Alle boliger er desuden blevet solgt 50-65% hurtigere end gennemsnittet for de områder. Du kan læse mere på vores side med succeshistorier.

Ønsker du at høre mere?

Lad os tage en dialog om hvad vi kan gøre for dig

 

Kontakt os